Sezonowane mięsa dojrzewają jak wino
21 czerwca 2022
Taki stek lub burger podany w towarzystwie lampki wina… Czy trzeba czegoś więcej?
Mięso sezonowane, tak jak dobre wino potrzebuje czasu by dojrzeć. Przechowywane w ściśle określonej temperaturze i wilgotności przez 21 dni powoli zyskuje głębię smaku, nabiera charakteru. Następnie przygotowane na grillu czy patelni, uwalnia niepowtarzalny aromat, zachowując swą miękkość i kruchość.
Zobacz kategorię:
Sezonowane mięsa znajdziecie w sklepach firmowych Kiszeczka w Warszawie:
- przy ul. Trakt Lubelski 371
- przy ul. Belgradzkiej 22
- przy ul. Wąwozowej 36, lok. 23/24
A także:
- w Konstancinie przy Al. Wojska Polskiego 4
- w Karczewie przy ul. Żaboklickiego 2
- w Otwocku przy ul. Warsztatowej 23
- w Kołbieli przy ul. 1 Maja 16
Serdecznie zapraszamy!