Ostatnie na blogu

Dlaczego przestrzegamy ciągłości łańcucha chłodniczego?
Zachowanie łańcucha chłodniczego oznacza utrzymywanie stałej, niezmiennej temperatury w całym tkz. cyklu „życia produktu”. Począwszy...
Czytaj więcej
Wędliny w Kiszeczce – wyrabiane zgodnie z rodzinnymi recepturami
Wędliny w Kiszeczce powstają nocą Za dnia również! Ale praca w naszym firmowym zakładzie...
Czytaj więcej
Gocław! Nowy sklep Kiszeczka już działa!
Gocław! Już działamy! Otwarcie sklepu na Gocławiu Gocław to nowy punkt na mapie Warszawy,...
Czytaj więcej
Nowy sklep firmowy Kiszeczka – w Kołbieli
Nowy sklep firmowy Kiszeczka Sklep KISZECZKA w Kołbieli, przy samym rynku to najmłodszy z...
Czytaj więcej
INFORMACJA DLA KLIENTÓW – PEŁNA PRODUKCJA W NOWYM ZAKŁADZIE FIRMOWYM
Szanowni Państwo! Pragniemy poinformować, iż w naszym nowym zakładzie rodzinnej firmy masarskiej KISZECZKA, od...
Czytaj więcej
Ranking – najchętniej wybierane wyroby na grilla od Kiszeczki
Wakacje się powoli kończą, a my prezentujemy ranking na najchętniej wybierane przez Was mięsa...
Czytaj więcej
Informacja dla Klientów – nowy zakład firmowy i problem z zaopatrzeniem
Szanowni Klienci! Dzielimy się z Wami doskonałą wiadomością! Właśnie przenosimy się do nowego zakładu...
Czytaj więcej
Parówki – czyli o zawartości mięsa w mięsie
Czy wiecie, że zawartość mięsa 90 % w parówkach różnych firm nie musi oznaczać...
Czytaj więcej
Sery! Dla każdego smakosza
Sery w Kiszeczce Zaglądacie do naszej serowej lady? Jeśli tak, to pewnie wiecie jakie...
Czytaj więcej
Sezonowane mięsa dojrzewają jak wino
Taki stek lub burger podany w towarzystwie lampki wina… Czy trzeba czegoś więcej? Mięso...
Czytaj więcej
BILTONG – Smak południowej Afryki w wołowinie suszonej na wietrze
Co to jest BILTONG? BILTONG to rodzaj suszonego mięsa wytwarzanego tradycyjnie w RPA. Jest...
Czytaj więcej
Piąty sklep KISZECZKA w Warszawie już otwarty!
To już piąty sklep rodzinnej firmy mięsno – wędliniarskiej w Warszawie, nie licząc jeszcze...
Czytaj więcej
Azotyn sodu E250 w wędlinach – szkodliwy czy niezbędny?
Czym jest azotyn sodu? Azotyn sodu czyli E250 to substancja powszechnie wykorzystywana już od...
Czytaj więcej
Szybko na obiad – ekspresowy i zdrowy obiad po pracy
Szybko na obiad Masz tak czasem, że chcesz zjeść coś szybko na obiad, bez...
Czytaj więcej
Sklepy firmowe KISZECZKA – Galeria zdjęć
Sklepy firmowe Kiszeczka Czy wiecie, że nasza rodzinna firma KISZECZKA ma już 9 sklepów...
Czytaj więcej
Jak przygotowujemy nasze wyroby? Jak wędzimy wędliny? Jak przebiega cały ten proces?
Na wszystkie pytania odpowiemy na przykładzie Kiełbasy Krakowskiej Podsuszanej. Zobaczcie sami. KIEŁBASA KRAKOWSKA PODSUSZANA...
Czytaj więcej
Nowy sklep KISZECZKA w Konstancinie – Jeziornie!
Nareszcie! Konstancin- Jeziorna! Nowy sklep KISZECZKA już otwarty. Serdecznie zapraszamy! Sklep Kiszeczka w Konstancinie...
Czytaj więcej
Rozwijamy się! Powstaje nowy zakład rodzinnej firmy KISZECZKA!
Już dawno nie publikowaliśmy informacji o tym, że gdzieś na mapie Warszawy lub okolic...
Czytaj więcej
Jak przygotowujemy nasze burgery?
Jak przygotowujemy nasze burgery? Zaczynamy od wyboru odpowiedniego kawałka antrykotu, który charakteryzuje się idealną...
Czytaj więcej
Co siedzi w kaszance?
Pytanie: Co siedzi w kaszance? Odpowiedź: To zależy skąd pochodzi. Bo kaszanka z niesprawdzonego...
Czytaj więcej
CODZIENNA SELEKCJA NAJLEPSZYCH GATUNKÓW MIĘS
HODOWLA NA WOLNYM WYBIEGU Wyobraźcie sobie rozległe, zielone łąki pachnące soczystą trawą, a na...
Czytaj więcej
Gdzieś na granicy Śródmieścia i Czerniakowa
Gdzieś na granicy Śródmieścia i Czerniakowa, przy samym skrzyżowaniu stoi mały sklepik. Z...
Czytaj więcej
Kiszeczkowy food truck w Konstancinie
Pamiętacie food trucka – nasz mobilny sklepik który co tydzień otwierał się dla Was...
Czytaj więcej
Urodzinowe grillowanie w Karczewie!
Niedawno świętowaliśmy 10 urodziny naszego sklepu w Karczewie – mieście, w którym zaczęła się...
Czytaj więcej