Sezonowane mięsa dojrzewają jak wino

Taki stek lub burger podany w towarzystwie lampki wina… Czy trzeba czegoś więcej?

stek wołowy, steaki na grilla, mięso na grilla , grillowanie w Kiszeczce, sezonowane mięsa

Mięso sezonowane, tak jak dobre wino potrzebuje czasu by dojrzeć. Przechowywane w ściśle określonej temperaturze i wilgotności przez 21 dni powoli zyskuje głębię smaku, nabiera charakteru. Następnie przygotowane na grillu czy patelni, uwalnia niepowtarzalny aromat, zachowując swą miękkość i kruchość.

Zobacz kategorię:

Wołowina sezonowana
Steki

sezonowane mięsa, długo dojrzewające, dry aged, antrykot sezonowany, kiszeczka

Sezonowane mięsa znajdziecie w sklepach firmowych Kiszeczka w Warszawie:

  • przy ul. Trakt Lubelski 371
  • przy ul. Belgradzkiej 22
  • przy ul. Wąwozowej 36, lok. 23/24

A także:

  • w Konstancinie przy Al. Wojska Polskiego 4
  • w Karczewie przy ul. Żaboklickiego 2
  • w Otwocku przy ul. Warsztatowej 23
  • w Kołbieli przy ul. 1 Maja 16

Mapa sklepów

Serdecznie zapraszamy!