Sezonowane mięsa dojrzewają jak wino

Taki stek lub burger podany w towarzystwie lampki wina… Czy trzeba czegoś więcej?

stek wołowy, steaki na grilla, mięso na grilla , grillowanie w Kiszeczce, sezonowane mięsa

Mięso sezonowane, tak jak dobre wino potrzebuje czasu by dojrzeć. Przechowywane w ściśle określonej temperaturze i wilgotności przez 21 dni powoli zyskuje głębię smaku, nabiera charakteru. Następnie przygotowane na grillu czy patelni, uwalnia niepowtarzalny aromat, zachowując swą miękkość i kruchość.

Zobacz kategorię:

Wołowina sezonowana

Steki

sezonowane mięsa, długo dojrzewające, dry aged, antrykot sezonowany, kiszeczka

Sezonowane mięsa znajdziecie w sklepach firmowych Kiszeczka w Warszawie:
– przy ul. Trakt Lubelski
– przy ul. Belgradzkiej
– przy ul. Wąwozowej

A także:
– w Konstancinie
– w Karczewie
– w Otwocku przy ul. Warsztatowej

Mapa sklepów

Serdecznie zapraszamy!