Pasztety marki Kiszeczka – jakość i smak
Pasztety marki Kiszeczka – jakość i smak
Nikogo nie trzeba przekonywać, że pasztet to świetny produkt – można go spożywać jako samodzielne danie, może być głównym składnikiem kanapek, jak również dodatkiem do innych potraw. Sprawdzi się zarówno na śniadanie, obiad, jak i kolację.
Pamiętasz zapewne pasztety, a właściwie wyroby pasztetopodobne, oferowane przez większość producentów w czasach PRL. Próżno było szukać w nich mięsa, które zastępowano różnego rodzaju odpadkami.
Oferowane dziś produkty to najczęściej zupełnie inna jakość. Szczególny nacisk na dobre, naturalne składniki kładą niewielkie firmy działające w branży mięsnej. Dlatego też pasztety marki Kiszeczka są wyjątkowe – wyprodukowane z mięsa najwyższej jakości, pozbawione sztucznych aromatów, z dodatkiem wyłącznie naturalnych przypraw.
Kiszeczka – producent wyjątkowych pasztetów
Nasze pasztety tworzone są z wyselekcjonowanych mięs najwyższej jakości, z których słyniemy od dziesięcioleci. Połączenie dobrego mięsa z aromatycznymi przyprawami i naturalnymi dodatkami, jak chociażby jajka, bułka tarta czy warzywa sprawia, że smak poszczególnych rodzajów pasztetów jest niepowtarzalny. Pasztety pieczemy przez długi czas w niskiej temperaturze. Dzięki temu są kremowe, nie wysychają, a przy okazji świetnie smakują! Tradycyjne, przekazywane z pokolenia na pokolenie receptury, najwyższej jakości produkty i prawdziwa pasja – to nasza recepta na doskonałe produkty, które znajdziesz w swoim ulubionym sklepie Kiszeczka.
Zobacz, jakie pasztety mamy w swojej ofercie:
- Pasztet drobiowy – wytwarzany w całości z mięsa pochodzącego z kurczaka. Do jego wyrobu wykorzystujemy mięso z różnych jego części, co sprawia że jest to produkt niskokaloryczny i niezwykle odżywczy. W składzie znajdziesz ponad 92% mięsa, do tego sól, jaja, bułkę tartą, warzywa, przyprawy i mleko. Nic więcej! Żadnych konserwantów, sztucznych barwników i polepszaczy smaku.
- Pasztet mięsny z kaczki – zawiera ponad 93% mięsa, które w całości pochodzi z kaczki. Do tego wyłącznie naturalne składniki. To niskokaloryczna i bardzo pożywna propozycja dla prawdziwych smakoszy!
- Pasztet Mięsny Karczewski – połączenie mięsa wieprzowego (58,8%), wołowego (20,2%) oraz drobiowego (13,4%) w idealnych proporcjach. Za wyjątkowy smak odpowiadają również aromatyczne przyprawy i naturalne dodatki.
- Pasztet z żurawiną – wariacja na temat Pasztetu Mięsnego Karczewskiego. Dzięki dodatkowi soczystej, kwaśno-słodkiej, a jednocześnie cierpkiej żurawiny, uzyskujemy produkt o wyjątkowych walorach smakowych. Tego trzeba spróbować!
- Pasztet ze śliwką – Pasztet Mięsny Karczewski w wyjątkowym, tradycyjnym wydaniu. To bardzo smaczna, klasyczna propozycja. Dodany do produktu owoc idealnie komponuje się ze smakiem pasztetu, co sprawia, że nabiera on charakterystycznego wyrazu.
- Pasztet szlachecki cielęcy – to kwintesencja kremowości i wyjątkowego, intrygującego smaku. Najwyższej jakości cielęcina połączona z naturalnymi dodatkami oraz przyprawami wydobywającymi to, co najlepsze z tego szlachetnego gatunku mięsa.
- Pasztet z gęsi – wyjątkowy produkt. Dzięki mięsu z dzikiego drobiu jego smak jest niepowtarzalny i na długo pozostaje w pamięci. Zakładamy się, że podobny, przygotowywany według tradycyjnej receptury przysmak mógł gościć na królewskich stołach kilka wieków temu.
Zainspiruj się!
Więcej informacji na temat naszych pasztetów znajdziesz na dedykowanej stronie internetowej – Pasztety