CODZIENNA SELEKCJA NAJLEPSZYCH GATUNKÓW MIĘS
HODOWLA NA WOLNYM WYBIEGU
Wyobraźcie sobie rozległe, zielone łąki pachnące soczystą trawą, a na nich pasące się bydło, niespiesznie wyszukujące najsmaczniejsze źdźbła. Gorące słońce, szum drzew i krzewów, pod którymi wylegują się zwierzęta, śpiew ptaków…
W takich właśnie warunkach powstaje doskonała wołowina oraz wieprzowina którą oferujemy w naszych sklepach firmowych KISZECZKA – w niewielkich gospodarstwach odpowiedzialnych rolników, dobrze opiekujących się swoimi stadami. Dzięki zrównoważonej hodowli, naturalnej paszy i dostępowi do zielonych pastwisk, otrzymywane mięso zyskuje najwyższą jakość, a dzięki temu również niepowtarzalny smak, którego nie sposób znaleźć w mięsach pochodzących z ferm prowadzących hodowlę na skalę przemysłową.
W naszej rodzinnej firmie KISZECZKA doskonale zdajemy sobie z tego sprawę, dlatego starannie wybieramy naszych dostawców, przywiązując największą wagę do jakości mięsa i warunków hodowli zwierząt. Dzięki temu mamy pewność, że nasza wołowina i wieprzowina, a także pozostałe gatunki mięs będą nie tylko doskonale smakować, ale również przygotowane z nich wyroby staną się zdrowym i niezwykle wartościowym pokarmem zarówno dla dorosłych jak i dzieci.
DOBRE, LEPSZE, NAJLEPSZE
Zanim kawałek mięsa zostanie wystawiony na sprzedaż, przechodzi dokładną kontrolę i selekcję. Następnie jest starannie dzielony na elementy przez naszego rzeźnika i jeszcze tego samego poranka trafia do lady sklepowej.
Doświadczenie i wiedza przekazywana z pokolenia na pokolenie, pasja którą wkładamy w naszą pracę, starannie wybrani dostawcy oraz regularne kontrole i selekcja najlepszego mięsa to gwarancja doskonałego smaku i najwyższej jakości wędlin produkowanych w naszej rodzinnej firmie KISZECZKA.
Niezmiennie od 1936 roku.